lianxi_adress1

tala fou

I le lumana'i photovoltaic power plants, pei o taavale, o le a avea ma

I le 2017 le lipoti o galuega a le malo, na faailoa ai e le Palemia Li Keqiang e faapea, i le 2017 e aveese ai, e leʻi maeʻa le gaosiga o le koale e sili atu i le 50 miliona kilowatts, e puipuia ma faʻafefe ai le lamatiaga o le faʻaogaina o le koale, o le alamanuia koale e faʻaleleia lelei.

I le 2017 le lipoti o galuega a le malo, na taʻua ai e le Palemia Li Keqiang e faapea, i le 2017 e faʻaumatia, e leʻi maeʻa le gaosiga o le gaosiga o le koale e sili atu i le 50 miliona kilowatts, e puipuia ma faʻafefe ai le lamatiaga o le faʻaogaina o le koale, o le alamanuia koale e faʻaleleia atili ai le lelei, e faʻaavanoa ai le avanoa mo le mama. atinae malosi.

O se tala fiafia lenei mo le alamanuia photovoltaic.O le sootaga i le va o le koale malosi ma le photovoltaic o se malosiaga mama e masani lava ona siitia.O le malosi o le la e le uma, e le gata, e ala i le gaosiga o le eletise photovoltaic, e mafai ona faʻasaoina le malosi ma faʻaitiitia le faʻafefe, faʻaleleia lelei le siosiomaga, faʻaitiitia le puaa.O le lipoti a le palemia o lona uiga o se suiga malosi o le a tupu i luga o le laueleele o Saina.

O nisi o tagata atamamai na faailoa mai o le atinaʻeina o le taimi nei o le photovoltaic, faatasi ai ma le atinaʻe tutusa i le tausaga lava lea e tasi, 20 tausaga talu ai, o ai na manatu o le a sili ona lauiloa le taavale, e avea ma mea e manaʻomia e le aiga?.O le photovoltaic i le lumanaʻi o le a faʻateleina foʻi le tuputupu aʻe, ma faasolosolo malie atu i le faitau afe o aiga, ma avea ma tulaga o lo tatou aiga!

Aisea la o le a lagolagoina malosi ai e le malo le gaosiga o le eletise photovoltaic, ina ia latou o atu i le faitau afe o aiga?

Muamua, e aumaia ai se suiga i le olaga

O kamupani sapalai eletise e le faʻaalu tupe, maʻimau le eletise, atunuʻu ma lotoifale ma faʻaopoopo fesoasoani.

Ua tu'uina atu e le setete le 0.42 yuan / kWh o tupe fa'ameaalofa e fuaina ai le eletise i le tufatufaina atu o le photovoltaic power generation project fa'atasi ai ma le fa'aaogaina fa'afuase'i o le malosiaga o totoe ma le avanoa i luga ole Initaneti mo le 20 tausaga.

O le fesoasoani e fa'aauau pea mai le fa'asologa i le pepa faletupe a lē e ona.O lona uiga, e le faʻaaogaina e tagata o loʻo nonofo ai le eletise, o le eletise faʻasili e mafai ona faʻatau atu i kamupani o loʻo tuʻuina atu le eletise, ma o loʻo iai foʻi fesoasoani a le setete.

Lua, e mafai ona faʻatamaoaigaina ai le taimi nei, manuia ai suli

I le taimi nei, o loʻo feagai le tatou atunuʻu ma faʻafitauli ogaoga o le siosiomaga, i le amataga o Tesema o le tausaga na teʻa nei, toetoe o le afa o le atunuu Saina tikeri eseese o puao ma puao.

E oo lava i le Palemia Li Keqiang na saunoa i le fono a le Fono a le Setete ia Fepuari o lenei tausaga, "ia tau se taua faasaga i le puao ma le puao, o se taua umi.

I le avea ai o se malosiaga mama e tusa ai ma le atinaʻe i le lumanaʻi, o le photovoltaic o se sui lelei mo le malosi o le koale.Faʻatasi ai ma le faʻapipiʻiina o le 3 kilowatts o le faʻapipiʻiina o le faʻaogaina o le eletise, mo se faʻataʻitaʻiga, o le gaosiga o le eletise faaletausaga o le 4380 tikeri, 25 tausaga e mafai ona gaosia 109500 kwh, e tutusa ma le faasaoina o le 36.5 tone o koale masani, faʻaititia o le carbon dioxide o le 94.9 tone, sulfur. fa'aitiitia le fa'aosoina o le dioxide o le 0.8 tone.
Tolu, e mafai ona maua ai le manuia moni i tagata

O le faʻaitiitia o le mativa o le taulaiga lea o le fausiaina o se sosaiete mauoa i le 2020, ma le faʻamautinoaina o le faʻaitiitia o le mativa o le 70 miliona tagata matitiva o le tautinoga faamaoni lea a le lalolagi Xiang Quan.O loʻo faʻalauiloaina e le setete le faʻaitiitia o le mativa, e tusa ai ma tulaga faʻapitonuʻu, maua se faʻalavelave, ma tuʻuina punaoa faʻaitiitia le mativa i totonu o aiga sili ona talafeagai ma le tagolima.O tekinolosi faʻatekonolosi a Saina o loʻo taʻitaʻia ma tele-tele, faʻavaeina se faavae mautu mo le faʻaitiitia o le mativa photovoltaic.O le faʻaitiitia o le mativa o le photovoltaic e mafai ona faʻateleina ai le lelei o mauga gaogao ma fanua faʻaumatia ma tulaga lelei o le la i nofoaga matitiva, ma iloa moni le suiga o le galuega faʻaitiitia o le mativa mai le "tuiina toto" i le "hematopoietic", ma faʻaleleia le gafatia o le tagata lava ia. tagata matitiva.

Matou te iloa uma lava o le setete fesoasoani 0.42 yuan i kilowatt itula o le gaosiga o le eletise photovoltaic, ma 2017 faaauau le faiga faavae 2016, e leʻi tipiina tulaga faʻameaalofa, lea e lagona ai e tagata le gauai atu o le atunuu i le tufatufaina atu o uiga photovoltaic.O le tau o le gaosiga o le eletise photovoltaic o loʻo i lalo ifo o le eleele, e le o faʻaitiitia tupe fesoasoani, e mafai e tagata ona fiafia i faʻamanuiaga sili atu.

E mafai ona oʻo i le 15% le maualuga o le gaosiga o le photovoltaic power, e sili atu le maualuga nai lo tupe teu i faletupe, ma e oʻo lava i le tele o mea tau tupe i luga o le maketi.

Fa, e mafai ona talafeagai mo tagata matutua, e fesoasoani i tamaiti e faaitiitia le avega

Ua ulufale atu lo tatou atunuu i le sosaiete matutua talu mai le 2000, ma o le tulaga o le "matua" o loʻo faʻatupulaia i le saoasaoa o le tamoe.I le faaiuga o le 2010, o le faitau aofaʻi o le 60 tausaga ma luga atu na oʻo atu i le 178 miliona.E tusa ai ma le tulafono o le inertia o le faitau aofaʻi, o le aofaʻi o tagata matutua o Saina e sili atu i le 300 miliona i le 2026, ma o le a oʻo atu i le 440 miliona i le 2050, e tusa ma le 30% o le aofaʻi atoa.O le avega a tagata matutua, e mafai ona iloa.I le taimi lava e tasi, o le 1/3 o tagata matutua o le a avea ma vaega taua o le sosaiete.

Peita’i, o lo’o fa’apopoleina ai le tulaga o lo’o iai nei penisione i Saina.Talu ona faʻatinoina le tulafono a le tamaititi e toʻatasi i le 1979, o matua o le tupulaga muamua o le tamaititi e toʻatasi i Saina ua amata ona ulufale i le matua.E ese i laua mai matua e sili atu ma le toatasi le tamaitiiti, ma o le tamaitiiti e toatasi o le a tauaveina le matafaioi o le tausiaina o i laua.I le taimi nei, o le a sili atu ma le tele o aiga o le a maua le "421" fausaga o le 4 tagata matutua, 1 ulugalii ma le 1 tamaiti.Pe a ma le luasefulu tausaga mulimuli ane, ina ua matutua le tupulaga lona tolu o na o tamaiti, e mafai ona feagai ma se ulugalii e 12 tagata matutua.O le avega o penisione a tupulaga talavou o le a avea ma mauga mamafa e le masani ai.

Photovoltaic power generation tasi-taimi tupe teufaafaigaluega mo le 25 tausaga o tupe maua mautu, o loʻo i ai se tinoitupe mautu, masina uma poʻo kuata e mafai ona maua tupe, e pei lava o penisione, e fetaui lelei mo penisione.
Leai se leiloa o le photovoltaic power generation mea faigaluega, e masani lava na o le salu laulaau i luga o le photovoltaic panels ma le pefu.I nuu i tua, e mafai e tagata matutua ma tamaiti ona tausia lelei Oi, laveaʻi faʻalavelave, o lea fai mai e talafeagai mo le faʻaogaina o le photovoltaic.

O loʻo i ai nei le atunuʻu i lalo o le mamafa o le siosiomaga, o le mamafa o le suiga o le tamaoaiga i le lotoifale e tele, o le manaʻoga mo tagata e faʻaumatia le mativa e sili atu ona malosi, photovoltaic e fetaui ma manaʻoga o le olaga atamai i le lumanaʻi, ma le atinaʻeina o tekinolosi, o le tau o le faʻapipiʻiina o le photovoltaic ua faasolosolo malie ona faʻaitiitia, faʻateleina tagata faʻatatau.Ina ia ausia mea o loʻo i luga, o le photovoltaic natural e avea ma poloketi lagolago autu a le atunuʻu, ae faʻapea foʻi ma le lumanaʻi o tulaga o aiga uma.


Taimi meli: Nov-22-2017