lianxi_adress1

tala fou

O Beijing na a'afia le pa'u o le polysilicon deal

Fai mai Shanghai Electric, o le faaiuga faafuasei a le malo o Saina e taofiofia le la, o se itu taua lea i le pa'u o lana fuafuaga $3.64 piliona le mauaina o sea pulea i le lalolagi sili ona gaosi oloa.Meafaigaluega eletise.

Fai mai Shanghai Electric, o le fa'afuase'i o le fa'ai'uga a le malo o Saina e taofiofia le la, ose itu taua lea i le pa'u o lana fuafuaga e $3.64 piliona le fa'atauina o sea fa'atonutonu i le kamupani tele tele i le lalolagi.

O le kamupani gaosi mea tau eletise ma le wannabe polysilicon sauai Shanghai Electric i le taeao nei na faaalia ai le suiga o Me o le la i Beijing na faia se sao taua i le paʻu o le fuafuaina o le mauaina o se siteki pulea i le fale gaosi poly tele a Saina.

O le fuafuaga a le kamupani CNY25 piliona ($3.64 piliona) faʻatauina o le 51% sea i le GCL-Poly lala o Jiangsu Zhongneng na paʻu i le Aso Faraile ina ua uma ona faʻailoa e itu e lua o le maketi e le "matua" e faʻamaeʻa ai le fefaʻatauaiga.

Na taʻua e le kamupani le National Development and Reform Commission ma le National Energy Agency's Energy Production and Consumption Revolution Strategy (2016-2030) na manaʻomia mo suauʻu e le mafai ona gaosia e gaosia ai le afa o le malosi o Saina i le 2030.

O se fa'asalalauga mulimuli ane i le Hong Kong Stock Exchange na ta'ua ai le fefa'ataua'iga i Shanghai Electric fa'atauga o le a toe amata taeao.


Taimi meli: Nov-22-2017